Lumanari.Materii Prime.Matrite.

ALIWEB. IMPEX. SRL...Profesionalism in confectionarea matritelor si lumanarilor decorative,sculptate,nunta si botez.Confectionam matrite la lumanarile expuse pe site,dar si la comanda dupa modelul dorit din silicon si rasina.Avem lumanari de calitate

Confectionare lumanari sculptate

Click pe link pentru a va redirectiona spre noul nostru site.

www.aliweb.ro

Matrite

Matrite

Matrite conic pentru lumanari sculptate
Matrite lumanar

Matrite lumanar

Matrite lumanari Hexagon pentru Confectionare lumanari sculptate
Pas 1

Pas 1

Lumanari sculptate
Avem 2 doua modele de lumanari sculptate: hexagon drept si hexagon conic. Ambele modele se pot realiza cu: turnare in matrita cu fitil sau turnare in matrita fara fitil. In imaginile urmatoare va aratam confectionare lumanari sculptate cu fitil. Pentru a confectiona lumanari sculptate urmati urmatorii pasi:
Pas 2

Pas 2

Lumanari sculptate
Cutite

Cutite

Cutite pentru sculptura lumanari profesionale
Pentru turnarea lumanarilor sculptate aveti nevoie de o surubelnita cu stea subtire, o foarfeca, fitil, matrita si ceara in amestec special combinat cu alti adezivi chimici pentru sculptura pe lumanare.
Pas 3

Pas 3

Lumanari sculptate
Taiati fitilul cu 15 cm in plus fata de inaltimea matritei pentru a putea scufunda lumanarea.
Pas 4

Pas 4

Lumanari sculptate
Introduce-ti fitilul in matrita cu ajutorul unei surubelnite stea. Fixati-l la jumatatea diametrului matritei si prindeti fitilul la capat cu un ac.
Pas 5

Pas 5

Lumanari sculptate
Dupa cum arata in imagine ,fixati elastice pe toata lungimea matritei ,se etanseze uniform pentru a nu da voie parafinei calde sa curga din matrita.
Pas 6

Pas 6

Lumanari sculptate
Parafina pentru a putea fi turnata trebuie sa atinga temperatura de 60-70 grade.
Pas 7

Pas 7

Lumanari sculptate
Dupa cum vedeti in imagine ,matrita este pregatita pentru a fi turnata parafina in ea. Cu acul trecut prin fitilul care este centrat pe mijlocul matrite.
Pas 8

Pas 8

Lumanari sculptate
Inainte de a turna parafina in matrita dati cu un spray special care are ca atributii: sa intretinerea matritei pentru un timp indelungat, pentru a da luciu lumanarilor ,pentru a nu lipii lumanarea de matrita si a se scoate mai usor. Trebuie dat cu spray la fiecare turnare! Daca urmariti instructiuni-le noastre, o matrita poate rezista ani de zile fara nici o problema.
Pas 9

Pas 9

Lumanari sculptate
Parafina topita la temperatura de 60-70 grade, se toarna in matrita. Puteti sa scoateti lumanarea din matrita dupa 1ora sau 2ore (in functie de temperatura camerei).
Pas 10

Pas 10

Lumanari sculptate
Dupa ce ati turnat la aproximativ 15 min trage-ti acul si taiati fitilul de la fundul lumanarii ,dupa care turnati parafina topita ,ca fundul lumanarii sa ramana neted.
Pas 11

Pas 11

Lumanari sculptate
Daca va grabiti sau aveti productie mare de facut puteti sa raciti matrita in frigider.
Pas 12

Pas 12

Lumanari sculptate
Dupa ce matrita sa racit suficient, scoateti elasticile ...
Pas 13

Pas 13

Lumanari sculptate
Pas 14

Pas 14

Lumanari sculptate
Pas 15

Pas 15

Lumanari sculptate
Deschideti matrita in doua pentru a putea scoate lumanarea.
Pas 16

Pas 16

Lumanari sculptate
Lumanarea este pregatita pentru scufundat. La prima scufundare tine-ti lumanarea in parafina calda aproximativ 5 secunde pana la 10 secunde , pentru a se incalzi miezul lumanarii.
După fiecare baie în ceara topită, lumânarea este scufundata în apă la temperatura camerei. Apa răceşte suprafaţa lumanarii, astfel încât pute-ti scufunda lumanarea odata in apa,odata in ceara colorata .De obicei, lumanare este scufundata in aceeai culoare de 3 sau 4 ori. Numărul exact de culori variază semnificativ, în funcţie de rezultatul final dorit si de obicei, o lumanare este scufundata în ceară de 30 - 40 de ori.
Confectionare Lumanari Sculptate pas cu pas Video
Avem parafina gata pregatita de turnare si modelat manual pentru lumanari sculptate
avem lac lucios pentru lumanari ,se aplica cu pensula s-au prin scufundare ,se poate folosii pentru lipit sclipici de decorat lumanarii,flori decorative ,obiecte decorative
pentru mai multe informatii va rugam sa ne suna-ti 0769837990
Contact:
email: lumanari.decorative@live.com
telefon: 0769837990
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one